al contingut a la navegació Informació de contacte

Notícies

Donatiu de Ca l´Àngel de Cambrils

Aquest dissabte 12 de Març 18a Fira del trumfo i la tòfona, la familia de la Casa Ca l´Angel de Cambrils ens a fet l´entrega, com cada any d´un sac de patates. Volem agraïr tota la generositat que ens ha mostrat aquesta família any rere any. Moltes gràcies

Celebració Dijous Gras "Carnaval"

Avui 24 de Febrer el Sol del Solsonès ha celebrat el Dijous Gras a l´espai de Navès. El primer lloc hem fet un taller de risoteràpia a l´aire lliure on els participants han dut a termen dinàmiques diverses per passar una bona estona i posteriorment ens hem entaulat per gaudir d´un bon entrepà de botifarra i mongetes guissades. La vetllada a finalitzat amb un café acompanyat dels sobres de sucre, que entre tots vàrem fer per als solsonins/solsonines amb molta il.lusió! Bon carnaval!!!

Volta al món "Sicilia"

Dissabte 12 de Febrer es va tornar a començar a fer la Volta al món a les nostres instal.lacions A part de donar una volta virtual a Sicilia es va preparar un bon dinar (sempre amb totes les normes sanitàries que se´ns indiquen) Despres del dinar, una bona tertúlia :)

Visita Exposició "Tocats pel Cel"

El Sol del Solsonès, aquest dimarts dia 8 de febrer, ha anat a veure l’exposició “ tocats pel CEL. Viu-la amb els cinc sentits”. Una exposició commemorativa del 25è aniversari del Centre d’Estudis Lacentans. Exposició molt recomanable! Us animem a visitar-la al Consell Comarcal del Solsonès. Moltes gràcies a la Neus Mujal, per la bona estona, l´explicació, la seva estima a la història, la seva escalfor i per l’obsequi del llibre que ens ha regalat! Gent que suma, espais enriquidors 🙏🏻

Excursió :Visita al Zoo dels Pirineus

El dissabte dia 22 vam anar d´excursió. La primera parada va ser al mirador del codó, despres vam anar a fer una visita guiada per la Zoo dels Pirineus (experiència expectacular) i seguidament vam anar a dinar a Cambrils. Un dissabte genial i vam apendre d´allò més!

Castanyada 2021

La Castanyada és una festa i tradició popular molt arrelada a Catalunya que se celebra la nit de Tots Sants, del 31 d'octubre a l'1 de novembre. Nosaltres l´hem celebrat al Sol amb panellets i castanyes :)

XIX Festa del Sol del Solsonès

El dijous 07 d´Octubre vam celebrar la Festa del Sol. Caminada popular al Castellvell, taller emocional a Naves en plena natura i un super dinar!! Juntament també es va fer un crit a la Salut Mental " es un dret necessari" Demà pots ser tú!

Caminades del Sol

Caminar ens ajuda a millorar la nostra salut i ens permet millorar la qualitat de vida. A més afavoreix les relacions social entaulant converses interessants. És una activitat relaxant que tothom pot gaudir

Hort i Socialització

Aquesta vegada hem intentat que el taller d´hort i el taller de socialització s´uneixin. Aquest dissabte apart de gaudir d´un perfecte dia endreçant i netejant l´hort, també hem fet una paradeta per tal de fer un coffe i parlar de com ha estat aquest estiu

Rutines

Mantenir rutines, en temporada de vacances, es fonamental per poder gaudir d´una bona salut, i al Sol sempre generem espais de concentració i harmonía

LA FUNDACIÓ “LA CAIXA” I CAIXABANK JUNTS PER AJUDAR A EL SOL DEL SOLSONÈS PER AL NOU CENTRE D’ACTIVITATS “UN RAIG DE SOL”.

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport a l´entitat Sol del Solsonès. L´associació Sol del Solsonès que dóna servei des de fa dinou anys a persones amb malaltia mental i/o addiccions, està adequant les instal·lacions per la pròxima obertura del Centre d´activitats diürn "Un Raig de Sol". Un recurs destinat a oferir suport, assessorament i recursos emocionals als familiars que conviuen amb víctimes d´addiccions.

Respir 2021

Com cada any, la familia del >Sol del Solsonès, marxa de cap de setmana per celebrar el Respir. En aquesta ocasió varem escollir Calafell com a destí, per passar l´11, 12 i 13 de Juny. Un espai emocional i de suport, que l´associació ofereix a les persones usuàries interessades a desconnectar, canviar d´aires, socialitzar, relaxar-se i com sempre... gaudir de bona companyia!!