IV CAMPIONAT DE CONTRO I RECONTRO.


El dissabte 27 d’abril, el Sol del Solsonès juntament amb el Club de Botifarra d’Alguaire, van organitzar el  IV CAMPIONAT DE CONTRO RECONTRO. L’objectiu de l’activitat, era la integració social per les persones amb malaltia mental mitjançant el joc de LA BOTIFARRA. En aquesta edició van participar 161 persones. Aquestes persones pertanyien a 12 entitats de les Terres de Lleida i del Bages i van formar 40 parelles que van jugar al campionat.
La diada va començar amb la rebuda del president del Sol del Solsonès, Enric Serra, acompanyat de part de l’equip tècnic del club social del Sol del Solsonès i de l’ Antonio Reinoso, coordinador del campionat, a la plaça del Camp i seguidament va seguir una visita guiada per diferents indrets del casc antic de Solsona en tres grups (a tots els assistents se’ls hi va entregar una bossa amb diferent informació turística del Solsonès): C/ Castell, Plaça del Ruc, Plaça de l’Ajuntament, Plaça Major, Consell Comarcal, Catedral i C/ Llobera.
Seguidament ens vàrem desplaçar al restaurant la Pèrgola, Hotel Gran Sol on vam poder gaudir d’un bon àpat abans d’iniciar el campionat. En aquest vam poder comptar amb la presencia de diferents autoritats: Josep Maria Casafont, vicepresident del Consell Comarcal del Solsonès, Antoni Navinés, en representació de la Diputació de Lleida, Joan Saura, delegat territorial de Benestar Social i Família de Lleida, David Rodríguez, alcalde de Solsona i Maria Àngels Taribó, consellera de Benestar Social i Família del Consell Comarcal del Solsonès.
A les 15.30 hores començava un campionat apassionant, que va donar pas a l’entrega de premis. A les tres parelles guanyadores es va entregar un trofeu de ceràmica realitzat per membres del Club social del Sol del Solsonès i a tots els participants un lot de productes (patates de Cambrils i Òden) del Solsonès i un llibre de Solsona, donatiu de l’Ajuntament de Solsona, del Consell Comarcal del Solsonès, Carnisseria Can Solvi, Carnisseria Palà, Cal Camps, Cal Candi, Diputació de Lleida i MJ Gruas.
Volem agrair des d’aquí la col·laboració de la societat solsonina, ja que sempre que realitzem un gran esdeveniment al municipi, es respon d’una manera magnifica. Gràcies als participants, a les autoritats i a tots els col·laboradors que han fet possible aquesta magnifica diada.
Amb fe i esperança ens trobarem al proper campionat de botifarra a Juneda (Lleida).
Si voleu veure més fotos del campionat podeu trobar-les a:
https://picasaweb.google.com/111769550321316606047/28042013IVCampionatControIRecontro

Fotos: Lluís Closa

Arribada a la Plaça del Camp   

Visita guiada, Plaça Major
  Jugant al campionat de botifarra Dinar de germanor    
Participants al campionat de Botifarra  
  Entrega de premis Parlament de les autoritats