En nom del Sol del Solsonès i el meu propi, un any més ens convida a preparar-nos per celebrar la Setmana Santa, els profunds i verdaders misteris de la nostra Pasqua. Dies de reflexió amb Crist el nostre salvador, seguim fermesos a la caritat, a la bondat, a la espiritualitat; demanem al Senyor pels nostres pecats, que ens ajudi a seguir els bons camins en aquesta vida.

Ajudem als més dèbils, a tots els necessitats, sapiguem ser generosos, visitem als malalts que s’ho mereixen tot.

No tinguem por de res, pel sol fet de ser catòlics, fa molts anys que ens sentim perseguits, però a nosaltres no ens mancarà res, perquè Déu està al meu costat.

El dret a la vida és la font més important de la humanitat i l’orgull més gran per les mares és el do diví i la joia de ser mare.

Aprofito aquestes paraules d’amor més sinceres donant gràcies a tothom, a totes aquelles persones i entitats que col·laboren amb el Sol del Solsonès, gràcies per la seva generositat, d’aquesta manera podem tirar endavant els nostres projectes.

Per una millor vida per les persones que s’ho mereixen, amb fe i esperança i el millor desig Felices Pascuas per tots, amb amor i pau.

Enric Serra Mayà
President del Sol del Solsonès.