EL SOL DEL SOLSONÈS A LA II FIRA CATAR DE SANT LLORENÇ DE MORUNYS


El diumenge 27 de juliol la nostra Associació va estar present a Sant Llorenç a la II Fira Càtar. Situats al Portal de la Plaça de la Canal, al peu del campanar, vam mostrar i vendre els  nostres productes fets per els usuaris del taller de ceràmica: imants, collarets, arracades... i també agendes.
Agraïm a totes les autoritats i a la bona gent de la Vall de Lord la seva visita a la nostra parada, que amb aquest esdeveniment ens han aportat la il·lusió per afrontar la IV Nit Literària de la Vall de lord, a la que tothom hi és convidat.
També volem remarcar la missa de dotze, a la qual vam assistir, oferta per el Mossèn Josep Besora on vam gaudir de bonics cants gregorians.
Felicitem a la organització la gran tasca i destaquem el seu afany per compaginar l’antic amb el modern, doncs pensem que és la millor forma de progressar.
En definitiva vam gaudir d’un preciós dia i esperem amb fe i esperança  tornar a repetir l’experiència l’any que ve.

Les autoritats visitant el nostre parada

El Sol amb els amics de la Vall de Lord

 

Nota: El proper dilluns dia 13 d’agost a les 17:00 de la tarda tenim l’honor de celebrar  un concert del  alumnes de l’Acadèmia  Internacional de Música de Solsona (AIMS)  a la seu del Sol del Solsonès (C/  Josep Mª de Segarra, 3 baixos).  Esteu   tots convidats i així poder gaudir dels treballs musicals que estan portant a terme.
 Donem les gràcies per avançat per la seva col·laboració.

á