REUNIÓ ORGANITZATIVA  DEL DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL. Foto: Xavi

Dimarts 20 de setembre  la directora del Departament de Comunicació de FECAFAMM, Elisenda Ferrer, amb el president del Sol, Enric Serra i part de l’equip tècnic, es va reunir amb els representants de la Policia Local, amb la cap de protocol, la tècnica de cultura i la regidora de Cultura, Sara Alarcón. L’objectiu de la trobada era ultimar alguns detalls de la diada que tindrà lloc el 8 d’octubre a Solsona i que acollirà la celebració més gran de Catalunya a l’entorn de la salut mental sota el lema “la gran aposta: invertir en salut mental i addiccions”. Podeu comprar la polsera de la diada, a diferents establiments de Solsona, al mòdic preu 1,5€.La trobada aplega tot el moviment social de persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, juntament amb els professionals de la sanitat i l’àmbit social, i els més alts representants de les administracions públiques del país. L’Ajuntament i el Consell Comarcal han donat un ampli suport a la diada, que té un caire festiu, però també reivindicatiu.

Foto: Xavi

PROGRAMA
10-11 h.          Arribada dels autocars al Portal del Pont. Recepció dels trabucaires de Solsona
10-11.30 h.     Concentració a la Plaça Major i degustació de coca de Solsona. Animació amb el grup Patinfanjas. Visita a la catedral.
11.30 h.          Cercavila amb animació fins a la Plaça del Camp i recollida de les autoritats a l’Ajuntament de Solsona per assistir als actes.
12.00 h.          Lectura del manifest a càrrec de Xavi Coral, periodista de TV3
12.10 h.          Parlaments dels representants institucionals
12.30 h.          Actuació dels gegants i els Castellers de Solsona
13.00 h.          Desplaçament fins a la sala polivalent
13.30 h.          Dinar (elaborat pel Gremi d’Hosteleria del Solsonès: amanida, arrosada de mar i muntanya,vedella amb bolets, pastis i cafè). Es poden recollir els tiquets al Sol del Solsonès,Club de jubilats l’Arcada de Sant Llorenç de Morunys, Oficina del nucli antic i promoció turística municipal, Oficina d’atenció al ciutadà de l’ajuntament de Solsona i oficina de turisme del Solsonès
15.00 h.          Lliurament de premis del concurs de cartells
15.20 h.          Actuació del Mag Pere
16.00 h.         Ball amb l’orquestra StresBand
17.00 h.         Comiat i final de festa
Amb fe i esperança, esperem gaudir un gran esdeveniment i confiem en la vostra companyia, perquè val la pena  fer-nos costat.