VII NIT LITERARIA I MUSICAL DEL SOL DEL SOLSONÈS A SOLSONA


El passat dia 24 d’octubre es va celebrar la 7a Nit Literària i Musical del Sol del Solsonès al teatre comarcal de Solsona, amb una gran assistència de públic que varen seguir amb molt interès i satisfacció totes les actuacions. Entre les autoritats assistents hi havia el Sr. David Rodriguez, regidor d’acció social i ciutadania de l’Ajuntament de Solsona, el Sr. Marià Chaure, president del Consell Comarcal del Solsonès, i els regidors Martí Abella i Josep Lluís Caelles, i Enric Serra President del Sol del Solsonès.
La Nit del Sol s’emmarca dins dels actes amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. És una tradició que es ve celebrant a Solsona amb molta motivació i sensibilització. Un dels punts fonamentals és la participació de grups musicals, poetes, cantants i corals, i presentadors que any rere any participen de manera desinteressada.
El Sol del Solsonès està molt agraït a tots els col.laboradors, participants, autoritats i públic. Amb fe i esperança retrobem-nos tots el proper any.

Coral Club Sant Jordi

Anna i Joan

Alumnes Escola de Música

Albert Bajona

Akústix

Josep Cornella i Elisa Buil

Àtic

3 acordionistes

Rostoll del Passat

Marc Segués

Leonor Manau

Acte Final

Públic

Maria Pilar López

Núria Bonet i Ramon Segués

Marià Chaure

Enric Serra

David Rodriguez