08.11.08 Inauguració de l’exposició de fotografies del club social del Sol del Solsonès a Cardona

El passat dia 8 de novembre es va inaugurar l’exposició de fotografies del taller de fotografia del club social del Sol del Solsonès a la vila de Cardona. L’exposició està ubicada a la Sala Gòtica de l’Ajuntament de Cardona.

Vam comptar amb l’assistència de l’alcalde de Cardona, el Sr. Josep Maria Sala, de la regidora de Benestar Social, la Sra. Montserrat Obradors, i d’altres regidors, així com de representants de la Creu Roja de Cardona i també del mestre monitor que duu a terme els tallers, el Sr. Josep Albets (Llàtzer). Igualment van assistir a l’acte el president del Sol, el Sr. Enric Serra, la coordinadora del Sol del Solsonès, la Sra. Marta Garriga, i bona part dels participants del taller de fotografia.

Aquest és el segon any que es duu a terme l’exposició fotogràfica a Cardona, la qual ha estat molt ben acollida. Hi ha una gran col•laboració de l’Ajuntament i de la Creu Roja de Cardona.

Moltes gràcies a l’Ajuntament i a la Creu Roja de Cardona per la seva col·laboració i als ciutadans i ciutadanes de Cardona. Volem agrair especialment al noi que vigila l'exposició entre setmana, Pere Vila, per la seva ajuda.

Ets un Sol, moltes gràcies a tothom.