El Sol del Solsonès va fer una CREACIÓ INTERACTIVA a la Fira de Sant Isidre

Com tots heu pogut veure, a la fira de Sant Isidre, celebrada a Solsona els passats dies 11, 12 i 13 maig, el Sol del Solsonès va portar-hi “3 figures humanes”. Aquestes figures van ésser fetes amb paper cartró sobre unes estructures de ferro creades per Ramon Colell i Àngel Pujol. Els membres del club social del Sol del Solsonès varen ser els que van revestir les estructures amb paper cartró.

Enguany la proposta de l’Associació va ser d’una banda oferir informació de l’associació sobre les malalties mentals, informació sobre drogues, etc.; i d’altra banda oferir un espai per opinar. Les figures d’home, dona i infant defensen la família, la societat i el futur; i es buscava, a través de les esmentades figures una interacció amb tots els assistents a la Fira.

Es va oferir a tots els que passaven per la Fira la possibilitat de deixar un missatge i així participar en la creació d’aquestes escultures, i el procediment var ser donar uns adhesius de colors que s’havien d’enganxar a les escultures a criteri de cadascú. En l’adhesiu, els assistents tenien la possibilitat d’escriure-hi un missatge, fer un dibuix .... Així doncs, es buscava la participació ciutadana. Des de l’associació intentarem, a partir dels missatges enganxats a les figures, fer un recull de les opinions i posteriorment se’n farà un estudi.

Volem remarcar la bona participació i fer-los saber que des de l’associació valorem els tres dies de l’estand com un èxit degut a la bona participació. També aprofitem per fer un agraïment a: als membres del club social per elaborar les escultures, a en Ramon Colell per fer-nos l’estructura de ferro, a les persones que van vigilar l’estand, a tots els visitants de la fira que van participar deixant el seu missatge, a la organització de la Fira, i a les autoritats locals comarcals i de la Generalitat de Catalunya que van visitar l’estand del Sol del Solsonès.FORMACIÓ EN L’ÀMBIT DE SALUT MENTAL
Informem del canvi de dia de la xerrada:

Títol: LES DROGUES D’ÀBUS AVUI: “HI HA UNA VIDA DESPRÉS DE LES DROGUES” APROXIMACIÓ AL MÓN DE LES TOXICOMANIES I ELS DANYS PER A LA SALUT.
Es celebrarà el dia:7 de juny
Hora: 20:00h
A càrrec de: ELOISA ROMAN psiquiatra adjunta Althaia.
Lloc: SOL DEL SOLSONÈS, C/ Josep Maria de Sagarra, 3 baixos